Integritetspolicy

Denna sida www.vandrarhemmettarnan.se ägs och drivs av Vandrarhemmet Tärnan, Breviksvägen 2, 543 36 Tibro. 0504-148 64, 0708-82 59 41, info@vandrarhemmettarnan.se

Vilka uppgifter vi samlar in

När du besöker vår sida samlar Google Analytics in anonym besöksdata för att vi ska kunna utveckla, förbättra och optimera sidan för våra besökare.

Om du fyller i formuläret för bokningsförfrågan lagras de uppgifterna i en databas på webbservern samt skickas som e-post till vår administration. Dessa uppgifter används endast för att hantera din bokning. De delas aldrig med tredje part och vi skickar inte ut några reklam- eller nyhetsbrev.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Den anonyma besöksdatan hanteras av Google. Vi har ingen policy att radera de uppgifter du skickar in via formuläret för bokningsförfrågningar. Uppgifterna ligger kvar tills vi är klara med er bokning och/eller vi gör en rensning av gamla uppgifter och e-post i databasen och våra e-postlådor.

Dina rättigheter över din data

Du kan när som helst skicka ett e-post till info@vandrarhemmettarnan.se och be oss ta bort alla uppgifter vi har om dig i våra system. De uppgifter som samlas in av Google Analytics kan vi inte radera eftersom de samlas in anonymt. Det du själv kan göra är att radera eventuella cookies i din webbläsare.